Monday, November 7, 2011

no title

dah lama tak bukak blog..miss u all lol....akuh sekunk ada kat Al-Amin...lyn budak2 jeww...

Wednesday, October 5, 2011

edit picca

bosan tekpom..akuh pun cari gambor hok comel ket posing...aku pun edit jewlahhh...uhuhu....aku harap di org hargai aku punyer gambar niyh..

beatiful

beautiful flower take at night...uhuhuu.....

Tuesday, October 4, 2011

okay

peace...minah2 suka bergambar...di situ ada kamera...di situ jugak ada dia org nih....

cyunk kamoo

syang kamu ketat2...rindu kamu sngt2...izinkan kuh untuk berjumpa dgn mu...temukan lah kuh dgn si dia...ku berharap aku akn bertemu dgn si dia pada satu hari nnti...buka kanlah HATI dia untuk mencintai ku sepenuh hati dia...celik kanlah mata dan hati dia agar dia lihat org yg pling hampir dgn dia sngt mencintai dia....love him damn much

kawan kuh

alif is my bestttieee frenzz....i never ever forget himmmm.....thanks frenzzzz.... <3 alif afiq <3

uhuhu

cikgu ku...cikgu BM ku...

Monday, October 3, 2011

kak kak senior

kak kak senior yang mengajar ku maksud erti persahabatan..kini ku telah tahu apa itu erti persahabatan..aku sudah pun mendapatkan sahabat kuh..yg selalu tlg ku dlm apa jua masaalah iaitu 
                                                               AISYAH KHADIJAH..
                                                                              N
                                                                     SITI NAJIHA...
                                                                            :) :) :)
                                                             
                                                           
                                   

Friday, September 30, 2011

yow

get some rootbeer befor u all sleep....to have a sweet dream....just drink it....make your brain cool...relaxx man...

Thursday, September 29, 2011

amber f(x)




walaupun tomboy...tapi hati still perempuan

amber f(x)

aku tak kan lupakan senior ku ini....yg banyak memberi ku cara untuk berdikari...untuk menyelesaikan masaalah ...aku menjadi manusia yg baik kerana mereka semua....aku blh pikir secara rasional kerana mereka lah....mereka memberi ku pelbagai cabaran hidup...disebalik aku bermusushan dgn mereka ada satu pengajaran yg aku dapat dari mereka iaitu persahabatan itu amat penting....kerana sahabat lah orang yg paling kita sayang dan orang yg selalu tlg kita...merekalah senior terbaik akuh....aku tak kan lupa kan mereka buat selama-lamnya...they are good senior...walaupun org kata mereka ni geng katang lah apa lah n macam2 lagi....tapi siapa yg mengenali mereka betul2...org tersebut akan tahu sapa mereka sebenar..dan tidak pernah menyesal berkawan dgn mereka....i love my senior.... 

sofboll

yesss...kumpulan baru sofbol aku dapat JOHAN alhamdullilah....begitu sengit melawan teknik dungun n smkso....uhuhuhu....bersyukur ku kepada ALLAH SWT....

Thursday, August 4, 2011

cediyh

saper blh gembire kan saya...saya tgh cediyh nihhhh....cediyh cangat2....

bersama cikgu saya

 cikgu AZERUDI
cikgu TALAL

sofboll

errmmm pasukan sofboll sekolah aizek tahun niyh dah berpecah...mereka dah tak nak maen sofbol disebabkan masaalah dgn cikgu...tahun depan aizek dah tak der pemain...sekarang niyh tinggal lah saya keseorangan..mereka mmg betul2 tak nak maen sofboll dahh...i will try find the person who want to play sofboll...i love sofboll very much...sofboll ialah masa depan ku..tanpa sofboll ku tidak akan berada di sini sekarang..terima kasih kepada Allahyarham encik mohd abdul rahman cozz Allahyarham dah selamatkan nyawa saya dari kemalangan...thanks very muchhh...Allahyarham ialah seorang pemain sofboll..ketika saya umur 2 tahun saya dilanggar dgn sebuah kereta..Allahyarham yg selamatkan saya...dia yg ajar saya cara2 nak maen sofboll...cozz that i love sofboll very muchh...

kebosanan melanda

pabila kebosanan melandaa.....saya akan dgr muzik..saya akan ingatkan tentang kaple or laen22 bosan lah kalau tak kapel :( cdiyh sgt222222 lahhhh

kumpulan boyfriend


love this group veryyy muchhhh....the new korean band group...they still young but they was very talented

im still single :(

ermmmm...sedih lah kalau single...tak bestttt....love couple very muchhhhhh.....:( :(....seih cgt2222

Tuesday, April 19, 2011

sofbol

hai semua lama tak update blog nihhh lollll.....
miss this blog very much.....
korang semua sihat tak???

Monday, March 21, 2011

amy sofbol fwenzz

 my fwenzz......
 3 gurlzzz
 mcm kembar kan??? tak lahh mereka tak kembar pun kwn jerwpp
 aiza n leyla
 omel kann??
 rosmah n aiza.....
 gillorrrr gambarrrrrr
hikhikhikhikhiihikhikhikhik

Friday, March 18, 2011

my sofbol fwenzz

aiza n lailatul......

my sofbol fwenzz

uhuhuhuh.......minah-minah lepakkk katt tangga.......
cantek kann dia orggg????
no ngoratt2 kayyy.......nak ngorat.....kasi tahu saja lahhhhh

Thursday, March 17, 2011

my sofbol fwenzz

this leyla lailatul........comell kann????
sayer panggil dia lailatul......sempat lagi pos tu 

Wednesday, March 16, 2011

akilah amirah (my senior)

this is my senior akak akilah.........cantek kan?
uhuhu......dia sepupu kwn sayer......
no ngorat2 kay!!!

puteri

ni kwn sayerrr
nama dia puteri ni blog dia
tgk lah....
alang2 tgk follow lah laluuuuuuuuu

my sofbol fwenzz

minah-minah lepak kat tangga.......tak dok kerja sungguh lahhhh.....hahaha......ni kwn2 sofbol saya......dia org form 3......dia org panggil sayer norzila sebab sayer suker pakai baju machingg......mereka panggil sayer cam tuh sebab cikgu norzila pun sukerr machingg
uhuhuhuu

Monday, March 14, 2011

kakak ku

kakak ku main saljiii bestnyerrrr........dengki lahhh saya dgn diaaaa nihhhhh.......dia kata sejuk gilerrrrr saljiiiiii
aku nak belajar bersungguh-sungguh......nak jadi cam dia jugakkkkkkkk
nak jadi doctor askar bahagian tulang.......

me

koyaaa selaluuuuuuuu........in my classss......i always wear the spect like that.....cause i like to wear it like that........

Sunday, March 13, 2011

kakak ku nurse

my sister
kakak ku yg ni sorang nurse.......NURSE QISS.........
belajar kat iucn.........
uhuhuhuu
















my sister

my sister 
now she at moscow....studied medical there....she want to be a doctor.......DR.KIA 
miss her veryyyyy muchhh <3 <3 <3

my fwenzz

lama tak jumper mereka......dah 5 bula dah berpisah....mungkin muka dia ortg ada sedikit perubahan
harap mereka sihat selaluuuu

my sofbol fwenzz

pakai payung lam kelasss tak de kerja betullahhhh
comelll kann semua gurlzzzz nihhhhh

hey

status>>sad 


banyak gilerrrr kerja sekolahhhhh....nak mkn dulu pastuhh baru buat kerja sekolahhhhhhhh

kem

baru lepas balik dari kem itergeriti anjuran ANJURAN HOTEL MANEGEMENT UITM.....yg belangsung pada 11 march hingga 12 march 2011.....
besttt gilerrrrrr

Monday, February 7, 2011

belajar ictl

hari ni cikgu suruh edit blog so,aku edit lahh blog aku nii......ermmmm kononnyerr nak letak salji dlm blog aku nii tapi jadi tak cantekkk lakk bilerrr aku letak salji dlm blog aku niii....ermmm...

Tuesday, February 1, 2011

shoping

ptg tadi sayerr n kwn2 nak pi beli barang untuk ceria kan kelas......sayer,zulnia n ain pergi ngan kakak ain uhuhuu.....rina kata kul 4kene ada depan psi tuuuu....kami sampai kat psi tuu takde seorang punn kat situuu....beberapa minit kemudian nadiah n aisyah pun sampai...uhuhuuhu....kami pun belilahh barang for keceriaan kelas...kami semua pun tunggulahh rina tuuuu
kami pun pergi kedai era nona nak beli rebennnn sementara tunggu lah rina tuuu
lepas tuu rina mesej dia kata lepas asar baru datang

kami pun pergi lah kedai al fatihah....then nadiah pun belilahh barang kat situuuu....kata kat papan tanda kat almari tu 3pcs rm2.00.....rupe2nyer rm1.30 sekeping......nadiah pun gerammm
tapi nadiah beli jugakk kertasss tuuuuu......
kami pun pergi ke psi semulerrrr...pahtu zulnia kata nak beli nestum adiklahhh.....bab mok dia suh beliiiiii.......aisyah n nadiah pah depan dohhhhh......then kita org pun tinggalkan aisyah n nadiah tuuuu kami pn masuk pok eng tin......lepas tuuu kami keluarrr dari pok eng tin tuuuuu...then kami pun tunggu rina depan psi tuuu.....tidak lama kemudian rina punn sampaiiii......

kami pun beli alat2 untuk ceri kan kelass tuuu n buku pafa....org len beli buku pafa sayerr beli kinder joyyy.......ehhehehehehe......then kami pun pergii era nona balikkk nak cari rebennnnnn tuuuuuu
then lepasss tuu semua org raserr laparrr...then kami semua punn pergi kfc.....pi lahh mkn.....kakak ain pi cc....lepass tu kami punn pergii singgah kat kedai gambarr tuuuuu.....aisyah nak cari apa tahh kat kedai tuuu
kami punn berjalan pulanggg.....tiba2 kami pun sedar yg rina tak de ngan kamiii.....rupa2 nyerr ada kat kedai tuuu dia tgh merenung sesuatuu...rupa2 nyerr dia tgk kamera D3100 kat kedai tuuuu.hahahahhaa

Monday, January 31, 2011

nadiah kedekut ilmu

pissss...
nadiahh kedekut nak ajar sayerrr......buat kolam ikan tuuuuu
kesian kan sayerr?
nadiahh kedekut ilmu....
ain pun samerr kedekutt ilmuuu...
knp dia org tak nak ajar sayerr?
mungkin sayerr ada buat salah dgn mereka kottttt
setahu akuu nadiah n ain baikk sangatttt3
sayerrr pun buka lahh facebook sayerrr pahtuuu nadiah mariii
dia pulok yg main facebook sayerrrr
ish333
tak patut3

senyuman fatin nadiah

tadi ada seorang budopp tuu dia gurau ngan saya....sampai sayerr pening nak kira maths...ish3...saya mmg nak marah sangat katt budopp tuuu.....tapi dia selaluu senyum...jadi saya tak jadilahh nakkk marahh diaaa sebabb dia punyerr senyumm manisss....
nice smile.....selalu senyum k....hahahha..mcm ada kuasa lakk senyuman dia tuuuu hahahhaha suker333
knp saya blh kalah dgn senyuman dia tuu???
hahahahha
knp? knp? knp?.....nice smile yowwwww

Tuesday, January 25, 2011

kwn dgn hati

kiterr kwnn bukannyerr sebab kekayaan.....kiterr kwn bukannyerr sebab duit dia.....kiterr kwn bukannyer sebab dia terkenal.....kiterrr kwn bukannyerr sebab dia cantikkk.....kiterr kwn dgn diaaa bukannyer sebabb dia cerdikkk...kiterr kwn bukannyer sebab dia anak tan sri....kiterr kwn bukannyerr sebab dia anakk dato'

tapi kita kwn dgn hati yg tulus ikhlass n jujur....kiterr kwnn dgn hati kiterrr....tak kiralahh dia miskin atau cacatt bagaimanapun...tak kiralahh dia miskin....